De Orkesten

De twee orkesten zijn verschillend van niveau, maar gelijk aan kwaliteit. Daarnaast spelen gezelligheid en ontspanning een grote rol binnen onze vereniging. Hieronder vindt u een beschrijving van onze orkesten. Binnen onze vereniging is voor iedereen een leuke plek te vinden. Bij twijfel helpt onze dirigent graag bij het vinden van het juiste orkest.

Recreantenorkest

Het recreantenorkest
Het recreantenorkest bestaat voor een groot deel uit leden die op latere leeftijd zijn gaan spelen of van wie de accordeon jaren op zolder heeft gestaan. Het is een prima orkest om op een ontspannen manier lekker met muziek maken bezig te zijn. Ook leden die een wekelijkse clubavond te veel vinden, kunnen kiezen voor dit orkest. Het recreantenorkest repeteert één keer in de twee/drie weken op vrijdagavond van 20.00 tot 22.30 uur.

 

 

 

 

A- orkest

Het A-orkest
Het A-orkest is bedoeld voor de vergevorderde speler. Het niveau van de stukken die gespeeld worden komt overeen met eredivisie niveau. Tijdens repetitie avonden wordt serieus gewerkt, maar de gezelligheid wordt zeker niet uit het oog verloren. Het A-orkest repeteert wekelijks op woensdagavond.

Is uw belangstelling gewekt dan kunt u zich bij onze vereniging opgeven via ons aanmeldingsformulier. Wilt u verdere informatie of heeft u vragen, dan kunt u contact op nemen met één van de leden van ons bestuur of met de dirigent Elly Meekel. Wij wensen alle nieuwe leden veel gezelligheid en muziekplezier in onze vereniging toe.

Volg ons ook op Facebook